Потресна порака од сопругот на притворената Елена Божиновска (фото)

 Breaking News

Потресна порака од сопругот на притворената Елена Божиновска (фото)

Потресна порака од сопругот на притворената Елена Божиновска (фото)
December 26
21:45 2017

Денот не е ден без тебе! Недостасуваш!

Неправдата ни ја зема радоста.

Овие зборови на социјалната мрежа Фејсбук ги напиша Игор Божиновски, сопругот на Елена Божиновска која е во затворот Шутка за настаните од Собранието.

-Денот не е ден без тебе! Недостасуваш!

Неправдата ни ја зема радоста. Секојдневие какво на никој не му посакуваме, неправда каква никој не заслужува.

Те чекаме!

Бог суди последен! Кога ќе ви биде најубаво во кругот на семејството, сетете се на семејствата неправедно оставени без радост. Нејзината душа е чиста, главата исправена.

А вашите?

Во пост и молитва, во мизерни затворски услови, Елена ги поздравува сите добронамерници и доброчинители, а на одметнатите од Бога посакува враќање на патот Господов, пишува Игор Божиновски во пораката која е објавена и на Фејсбук групата „Слобода за Елена“.

Коментари

Коментари

Related Articles