Самка се разлути – Не сум се смирил со Амди Бајрам

 Breaking News

Самка се разлути – Не сум се смирил со Амди Бајрам

Самка се разлути – Не сум се смирил со Амди Бајрам
January 12
22:49 2019

Самка Ибраимовски негира дека се смирил со Амди Бајрам.

Сликањето не значи и помирување ве молам да ја демантирате таа слика, јас седев со сите пратеници и во моментот дојде Амди Бајрам и не слика некој од пратениците затоа ве молам дека сликата не значи и помирување.

Затоа барам да се демантира, ние сме само колеги пратеници, односот мој и мислењето кон неговата партија останува иста јас не сум во коалиција со Сојузот на Роми, партијата Пцер е во коалиција со СДСМ, и така останува.

Пцер е сериозна партија со сопствена визија за интегритетот на Ромите во дрзавата и унапредуванје на заедницата како и сите други заедници- стои во неговата реакција пренесе Либертас.

Коментари

Коментари

Related Articles