Шилегов призна: Згрешив – ќе се поправам

 Breaking News

Шилегов призна: Згрешив – ќе се поправам

Шилегов призна: Згрешив – ќе се поправам
January 22
19:16 2019

Шилегов признадека погрешил што го поскапел двојно и паркингот на Клинички.

Ги увидовме пропустите и многу бргу реагираме, вели Шилегов.

Не викам дека идеално ќе ги предвидиме сите работи, тоа е невозможно, но важно е дека брзо реагираме и ги поправаме“, рече Шилегов на денешната прес-конференција.

Вчера граѓани плаќаа по 70 денари час на клинички. Реагираа и на социјалните мрежи дека со неподвижни пациенти морале за 5 часа на клинички да потрошат 350 денари

Коментари

Коментари

Related Articles