Сите ја викале „дебела, дебела”, а сега трчаат по неа: Убавицата која за 1 година стана фитнес модел (ФОТО)

 Breaking News

Сите ја викале „дебела, дебела”, а сега трчаат по неа: Убавицата која за 1 година стана фитнес модел (ФОТО)

Сите ја викале „дебела, дебела”, а сега трчаат по неа: Убавицата која за 1 година стана фитнес модел (ФОТО)
February 21
20:58 2018

Без сомнеж може да се каже дека приказните за трансформација на телото и работата на самите себеси нема никогаш да испаднат од мода, а денес имаме една доста интересна таква приказна.

Станува збор за Рафаела Равена, 23, која потекнува од Сао Паоло.

Оваа девојка кога била помлада сите ја нарекувале „дебелата”, а тоа многупати знаело да ја погоди.

Но тоа било доволно за да и даде мотивација и поттик за да го смени својот живот.

По само една година напорно вежбање и здрава исхрана, Рафаела успеала да ослабе 15 килограми, а сега има само 10% телесни маснотии и успешна кариера како фитнес модел.

Но тоа за жал не било крајот на смешките на нејзина сметка.

Многумина повторно почнале да зборуваат како таа го достигнала ова со помош на стероиди и дроги, па токму затоа оваа ситуација Рафаела ја сврти во своја корист така што јавно ги покажа резултатите од тестот и ги предизвика своите конкурентки да го направат истото.

Коментари

Коментари

Related Articles