Столе, Борко и Филип на тест по Географија: Дали некој бегал од часови – погледнете што одговорија (ВИДЕО)

 Breaking News

Столе, Борко и Филип на тест по Географија: Дали некој бегал од часови – погледнете што одговорија (ВИДЕО)

Столе, Борко и Филип на тест по Географија: Дали некој бегал од часови – погледнете што одговорија (ВИДЕО)
January 16
11:45 2018

Новинарите од ЕХФ после вчерашниот тренинг на нашата репрезентација ги посетија Борко, Столе и Филип и го проверија нивното знаење по географија.

Погледнете како се снајдоа нашите репрезентативци и колку ги познаваат останатите земји учеснички на турнирот.

Дали некој бегал на часовите по географија?

Коментари

Коментари

Related Articles