Страшно убиство ги потресе граѓаните на Дреновец – Дејан ја уби својата сопруга Ирена пред очите на нивниот син

 Breaking News

Страшно убиство ги потресе граѓаните на Дреновец – Дејан ја уби својата сопруга Ирена пред очите на нивниот син

Страшно убиство ги потресе граѓаните на Дреновец – Дејан ја уби својата сопруга Ирена пред очите на нивниот син
July 02
20:50 2016

Ја заклал својата жена пред очите на нивното мало дете, и оставил потресна порака.

Четириесет и шест годишниот Д.С. ја заклал својата 31-гоишна жена Ирена во село Дреновец неалеку од Књажевец.

Според неофицијални информации, убиството се случило по жестока расправија, бидејќи Дејан наводно имал коцкарски долг од околу 10.000 евра.

Д.Ц по монструозното убиство оставил потресно писмо на својот син кое вели: „Ќе останеш без својата мајка која најмногу ја сакаш, тато повеќе не може ова да го изржи“.

Д.Ц е уапсен и истрагата е во тек.

Коментари

Коментари

Related Articles