Судиите се потсмеваа кога девојката кажа дека звучи како Витни Хјустон, но набрзо зажалија кога го слушнаа ангелскиот глас!(видео)

 Breaking News

Судиите се потсмеваа кога девојката кажа дека звучи како Витни Хјустон, но набрзо зажалија кога го слушнаа ангелскиот глас!(видео)

Судиите се потсмеваа кога девојката кажа дека звучи како Витни Хјустон, но набрзо зажалија кога го слушнаа ангелскиот глас!(видео)
December 05
14:12 2017

Кога сте пејач кој го претставува својот талент на шоу како „Britain`s Got Talent“, вниманието и очекувањата се големи. Секој пејачки глас е убав на свој начин, но дали би можеле да оставите впечаток на 4 судии? Особено кога тие се критички настроени?

Еден од нив е Сајмон Коувел кој може да предизвика страв кај настапувачот штом влезе на сцената.

12-годишната Маја Гох храбро влезе на оваа сцена на ова шоу.

Таа имаше срамежлива насмевка и се смееше откако ги наброја сите членови на семејството кои ја донеле да го гледаат нејзиниот настап, како мајка и, татко и, баба и, вујна и, вујкото итн.

Маја најави дека ќе ја пее песната „I have nothing“ од нејзиниот идол, Витни Хјустон.

Сајмон веднаш имаше скептичен израз, откако Маја го кажа името на својот идол. Публиката исто така го делеше овој скептицизам, прашувајќи се дали ова девојче може да ја изведе песната на легендарната пејачка.

Но во моментот кога Маја започна да пее, публиката веднаш реагираше со изненадување.

Како што продолжуваше да пее девојчето, публиката стануваше се погласна и продолжуваше да слави.

Погледнете го видеото и видете за што станува збор.

Коментари

Коментари

Related Articles