Тие ја сокриваат страшната вистина за една од најголемите трагедии во историјата ?!

 Breaking News

Тие ја сокриваат страшната вистина за една од најголемите трагедии во историјата ?!

Тие ја сокриваат страшната вистина за една од најголемите трагедии во историјата ?!
February 20
01:10 2018

Нови докази за потонувањето на бродот Титаник од 1912 година, покажуваат дека на истрагата можеби влијание имале масоните.

Тајната архива во која се наоѓаат имиња на два милиони масони за прв пат е јавно објавена на страницата “Ancestry” и открива во колкава мера тие биле вклучени во контроверзната британска истрага за најголемата катастрофа во историјата.

Архивата потврдува дека судијата, обвинителот и сите вклучени во истрагата биле масони. Додека пак истрагата на амерканскиот Сенат покажува дека виновник е британскиот трговски одбор. Имено, според Сенатот, одборот дозволил на бродот да има премалку спасувачки бродови.

Коментари

Коментари

Related Articles