И турските војници со поддршка за Македонија: „Македонско Девојче“ ја пеат во турска касарна (Видео)

 Breaking News

И турските војници со поддршка за Македонија: „Македонско Девојче“ ја пеат во турска касарна (Видео)

И турските војници со поддршка за Македонија: „Македонско Девојче“ ја пеат во турска касарна (Видео)
February 19
13:55 2018

Турската армија со поддршка за Македонија!Турски војници ја пеат „Македонско Девојче“ во воен комплекс на турската армија!️️

На социјалните мрежи се појави снимка на која припадници на турската армија ја пеат легендарната Македонска песна „Македонско девојче“.

Песната ја пеат речиси без грешка, имајќи ја во предвид разликата помеѓу двата јазика

Инаку, Турција важи за еден од најблиските поддржувачи и партнери на Македонија.

Турската армија е втората најголема армија во НАТО по армијата на САД.

Коментари

Коментари

Related Articles