Уште една битолска пародија – „В кафана пијана“ (Видео)

 Breaking News

Уште една битолска пародија – „В кафана пијана“ (Видео)

Уште една битолска пародија – „В кафана пијана“ (Видео)
February 12
21:35 2018

Уште една битолска пародија на светски хит. Овој пат Какофонични битолчани ја обработија Хавана од Камила Кабело, а пародијата се вика „В кафана пијана“.

Битолчаните кои стојат зад пародиите велат дека првата пародија била направена како подарок за роденден на нивни другар, но дека не очекувале дека ќе направи толкав бум во Македонија. Затоа веднаш ја „скоцкаа“ и втората.

Најавуваат уште една пародија, за која текстот е готов, песната е избрана, уште треба да се реализира. Погледнете ја новата „В кафана пијана“:

Коментари

Коментари

Related Articles