Видео од „топлиот“ пречек на Отец Пимен во Швајцарија

 Breaking News

Видео од „топлиот“ пречек на Отец Пимен во Швајцарија

Видео од „топлиот“ пречек на Отец Пимен во Швајцарија
January 20
00:17 2019

На фејсбук се појави видео од Женева, Швајцарија каде македонците го пречекуваат Отец Пимен како излегува од црквата. Погледнете го во продолжение:

Коментари

Коментари

Related Articles