Видео: Што дишат скопјани? После ова видео каде маглата го голта Скопје ќе пукнат и мерните станици

 Breaking News

Видео: Што дишат скопјани? После ова видео каде маглата го голта Скопје ќе пукнат и мерните станици

Видео: Што дишат скопјани? После ова видео каде маглата го голта Скопје ќе пукнат и мерните станици
January 11
19:55 2019

На Јутјуб се појави видео од маглата во Скопје, поточно од населбата Ново Лисиче. Оваа магла ја дишат граѓаните, мерките против загадувањето се очајни, едвај еден до два милиони евра на годишно ниво на ниво за цела држава. Погледнете го видеото во продолжение:

Коментари

Коментари

Related Articles