Заев со честитка: Божик да ни биде новата надеж за подобро утре за секој човек, во секој дом

 Breaking News

Заев со честитка: Божик да ни биде новата надеж за подобро утре за секој човек, во секој дом

Заев со честитка: Божик да ни биде новата надеж за подобро утре за секој човек, во секој дом
January 07
10:35 2019

Денешниот празник, Божик – Рождество Христово, нека ни биде еден ден од многубројните што годинава ќе бидат исполнети со радост на патот на новата надеж за подобро утре за секој човек, во секој дом.

Таа надеж и желба за подобро утре да ја пренесеме и во нашиот заеднички дом, општеството, за да го изградиме како похумано и поправедно, со просперитетна иднина за сите.

Честит Божик, Христос се роди! – Напиша Зоран Заев на својата фејсбук страница.

Коментари

Коментари

Related Articles