12 навики за кои цел живот мислиме дека се правилни, а сме во заблуда

 Breaking News

12 навики за кои цел живот мислиме дека се правилни, а сме во заблуда

12 навики за кои цел живот мислиме дека се правилни, а сме во заблуда
October 14
22:51 2016

На сите ни е многу добро познато дека алкохолот и цигарите можат да ни наштетат, а спортот и здравата исхрана треба многу почесто да ги практикуваме.

Но, сепак ретко кој успева да направи баланс помеѓу овие навики и да го применува тоа.

А, постојат и такви навики, за кои без да размислиме подобро, мислиме дека се здрави или дека не може да ни наштетат и автоматски ни стануваат секојдневие.

За во иднина да не правите вакви грешки, погледнете ги најчестите мислења и навики, за кои сте сигурни дека се правилни и споредете ги со вистината.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Коментари

Коментари

Related Articles