Амди Бајрам: Син ми заврши факултет, ама не знам каков (видео)

 Breaking News

Амди Бајрам: Син ми заврши факултет, ама не знам каков (видео)

Амди Бајрам: Син ми заврши факултет, ама не знам каков  (видео)
February 08
21:58 2019

Пратеникот Амди Бајрам oд Сојузот на Ромите, кој ќе се кандидара за претседател на државата, во интервју за ТВ 24 откри дека неговиот син Елвис Бајрам завршил факултет. На прашањето на новинарот каков факултет завршил неговиот син, пратеникот Бајрам одговори дека не знае. Погледнете во продолжение:

Коментари

Коментари

Related Articles