Posts From Дејан Ц

Дали сте се запрашале – колку навистина вредиме?

    Дали сте се запрашале – колку навистина вредиме?

Еден презентер ја започна својата презентација држејќи банкнота од 20 долари. Во просторијата имаше 200 луѓе, па праша. „Кој ја сака банкнотата од 20 долари?“ Почнаа многумина да ги креваат

Read Full Article

Бевме на прагот да се разделиме, но ракот на мојот татко ни ја спаси лошата врска!

    Бевме на прагот да се разделиме, но ракот на мојот татко ни ја спаси лошата врска!

Во еден разговор откако татко ми се разболе, работите се сменија целосно. Јас пораснав во една мала фарма. Имав куче со кое секогаш се шетавме во планините. Мојот татко работеше

Read Full Article

Животни приказни – Ме касна змија, бев на работ на смртта, но…

    Животни приказни – Ме касна змија, бев на работ на смртта, но…

Отровот работеше брзо. Почуствував дека моето тело се предава. Сеуште свесен за моментот, се чувствував предадено. Каснувањата од змија треба да ви дадат неколку часови пред да умрете, но поминаа

Read Full Article

Поради тетоважа се заразила со ХИВ и имала уште шест месеци живот, но 25 години подоцна сеуште е жива затоа што…

    Поради тетоважа се заразила со ХИВ и имала уште шест месеци живот, но 25 години подоцна сеуште е жива затоа што…

Лин Парент не знаела дека ХИВ може да се добие во тек на тетовирање, а по грозната прогноза дека има само уште шест месеци, таа одлучила да го искористи животот

Read Full Article

Мистериозна „врата од пеколот“ убива се што ќе и се приближи, а конечно е откриено зошто!

  Мистериозна „врата од пеколот“ убива се што ќе и се приближи, а конечно е откриено зошто!

Објектот пронајден во близина на античкиот храм, кој се наоѓа во денешна Турција е наречен „врата на пеколот“ затоа што

Read Full Article

Мислел дека е паметен и крадел по маркети, па му стигнала казна од 12 милиони денари!

  Мислел дека е паметен и крадел по маркети, па му стигнала казна од 12 милиони денари!

Германец, кој лажел на касата на една самопослуга, ќе мора да плати казна во висина од 208,000 евра, односно 12

Read Full Article

Тргнала да ги бара своите браќа и сестри – и по пет години нашла нешто што не би можела да замисли!

  Тргнала да ги бара своите браќа и сестри – и по пет години нашла нешто што не би можела да замисли!

Млада жена, чиј татко е донатор на сперма, решила да ги побара своите полубраќа и полусестри. Коани Арохи од Орландо

Read Full Article

Дали знаете колку струја ви е потребно да „заработите“ еден биткоин? Еве ја пресметката…

  Дали знаете колку струја ви е потребно да „заработите“ еден биткоин? Еве ја пресметката…

Колку ќе изнесува вашата сметка за струја ако сакате да добиете еден биткоин? Зголемувањето на вредност на повеќе од 10,000

Read Full Article

Животни приказни – Лутата мајка

  Животни приказни – Лутата мајка

„Јас работев толку многу за да оставам добар впечаток на нивните невини души затоа што знаев дека нивните тела можеби

Read Full Article

Животни приказни – Јас имам рак на дојка

  Животни приказни – Јас имам рак на дојка

„Јас сум жена, мајка, ќерка и сестра. Јас сум тетка, вујна, братучетка и пријател. Јас сум `ејџ-ар` менаџер и консултант.

Read Full Article
1 2 3 46