Бранко Црвенковски не дојде пред Влада, не го убеди ни знамето на НАТО

 Breaking News

Бранко Црвенковски не дојде пред Влада, не го убеди ни знамето на НАТО

Бранко Црвенковски не дојде пред Влада, не го убеди ни знамето на НАТО
February 12
16:01 2019

Ниту свечената церемонија на подигање на знамето на НАТО пред македонската Влада денеска, каде се обрати и премиерот Заев, не го натера поранешниот претесател и премиер Бранко Црвенковски да излезе од политичката изолација, пренесе Независен.

Црвенковски не присуствуваше на денешната церемонија на платото пред владината зграда, иако бил уредно поканет.

Од кабинетот на Црвенковски велат дека испратиле известување до владата дека тој нема да присуствува на настанот.

Согласно неговиот став да не се појавува на јавни настани.

Коментари

Коментари

Related Articles