Став

 Breaking News

Дали МПЦ е уценета со “бомби”, со што се уценети владиците и поглаварот..?

    Дали МПЦ е уценета со “бомби”, со што се уценети владиците и поглаварот..?

“Зошто МПЦ се понижува со мизерното писмо до БПЦ во кое се нуди да биде посвоено копиле ? Со што се уценети владиците и поглаварот за да мораат духовно да

0 comment Read Full Article

НОВО