Живот

 Breaking News

Зборови и фрази кои ги употребуваат депресивните лица

    Зборови и фрази кои ги употребуваат депресивните лица

Депресијата променува се, од начинот на кој се движи и спие некое лице, до тоа како стапува во интеракција со други луѓе, а може да се забележи и преку говорот,

Read Full Article

Која боја на кармин одговара со црна коса и блед тен?

    Која боја на кармин одговара со црна коса и блед тен?

Црвена боја Веќе кажавме дека црвената боја на кармин како крв одговара на дамите со блед тен и црна коса. Но црвената боја не мора да биде толку драматична. Кога

Read Full Article

КОЛКУ ЧЕСТО ТРЕБА ДА ГО ПЕРЕТЕ СВОЈОТ ГРАДНИК?

    КОЛКУ ЧЕСТО ТРЕБА ДА ГО ПЕРЕТЕ СВОЈОТ ГРАДНИК?

Можеби никогаш не сте размислувале на оваа тема, но всушност корисно е да знете колку често треба да го перете градникот. Одговорот на стручњаците можеби ќе ве изненади, бидејќи тоа

Read Full Article

Еве колку изнесуваат платите на 13 лидери на земји! Тие варираат од 1 долар до повеќе од 2 милиони долари

    Еве колку изнесуваат платите на 13 лидери на земји! Тие варираат од 1 долар до повеќе од 2 милиони долари

Платата на другите луѓе секогаш ја зголемува љубопитноста. Дури и колегите и пријателите не брзаат да ги споделат своите плати. Сепак, платите на претседателите и премиерите се далеку од тајна.

Read Full Article

За подобро памтење и повеќе енергија: Одличен пијалок за студенти

  За подобро памтење и повеќе енергија: Одличен пијалок за студенти

Иако се одлични за видот, кожата и срцето, морковите содржат витамин А, без кој подрачјето на мозокот во кое се

Read Full Article

Јасмина од Тетово ослабела 23 килограми за 2 месеци со овој – ТУРСКИ ОРИЗ

  Јасмина од Тетово ослабела 23 килограми за 2 месеци со овој – ТУРСКИ ОРИЗ

Здраво на сите! Се викам Јасмина и живеам во Тетово. Имам 23 години и од дете се борам со килограмите.

Read Full Article

Пред 10 години и гледала девојка на кафе, а денеска жената шокирано раскажува за својата судбина

  Пред 10 години и гледала девојка на кафе, а денеска жената шокирано раскажува за својата судбина

Дали верувате ви секоја приказна од филџан за кафе? колку пати сте посакале некој да ви ја „прочита“ судбината, а

Read Full Article

Две чашки пиво или вино навечер за долг живот

  Две чашки пиво или вино навечер за долг живот

Пиењето на две чашки вино или пиво навечер, односно зголемувањето на телесната тежина за неколку килограми, може да биде таен

Read Full Article

Прва недела од Велигденскиот пост – што смееме да јадеме

  Прва недела од Велигденскиот пост – што смееме да јадеме

Првата недела од велигденскиот пост кој е голем и тежок пост, се вика Чиста недела, а целта е прочистување на

Read Full Article

Овие се трите хороскопски знаци со најубави задници

  Овие се трите хороскопски знаци со најубави задници

Секој задник е прекрасен на свој начин и тоа ќе ви го потврди секој маж. Ги откриваме трите хороскопски знаци

Read Full Article

НОВО