Чуден звук доаѓал од подот на пешачката патека – ќе ве шокира што пронашле!

 Breaking News

Чуден звук доаѓал од подот на пешачката патека – ќе ве шокира што пронашле!

September 08
18:10 2016

Имено, ситуацијата, е прилично неверојатна, бидејќи пешаците имале впечаток дека газат врз нешто. Неверојатна работа била што под циглите имало песок и било тешко веројатно дека под се се наоѓа нешто живо.

Ќе ве шокира тоа што ова момче го нашло под циглите. Гледајте внимателно!

Коментари

Коментари

Related Articles