Дал 3000 евра за да си купи сопруга, му следело најголемото изненадување во животот (Видео)

 Breaking News

Дал 3000 евра за да си купи сопруга, му следело најголемото изненадување во животот (Видео)

Дал 3000 евра за да си купи сопруга, му следело најголемото изненадување во животот (Видео)
January 28
22:48 2019

Реџеп од Призрен сакал да си купи невеста на 35. години и дал 3.000 евра, но наместо неа му донеле 19-годишно девојче. Приказната станува уште поинтересна со оглед на тоа дека тој има 12. ќерки со неговата сопруга која починала во 2000 година. Сите ќерки му се мажени и има 50. внуци. Со новата сопруга Валентина добил синче.

Коментари

Коментари

Related Articles