Девојка со неверојатен талент: Од автомобилски гуми прави гарнитури за седење (фото)

 Breaking News

Девојка со неверојатен талент: Од автомобилски гуми прави гарнитури за седење (фото)

Девојка со неверојатен талент: Од автомобилски гуми прави гарнитури за седење (фото)
January 22
20:16 2019

Девојка со неверојатен талент. Од стари автомобилски гуми изработува гарнитури за седење. После секоја изработка, гарнитурите се фарбаат со боја за подобра естетика. Погледнете:

Коментари

Коментари

Related Articles