Дознајте дали сте компатибилни со својот партнер

 Breaking News

Дознајте дали сте компатибилни со својот партнер

Дознајте дали сте компатибилни со својот партнер
June 23
09:51 2016

Според едно истражување на тим шпански научници секоја жена на прашањето да ја опише компатибилноста со својот партнер ќе употреби над 400 зборови, за разлика од мажите кои во просек употребуваат само 9 зборови за да ја објаснат компатибилноста со својата партнерка.

Но вие заборавете на тоа, пробајте да дадете одговор на следните прашања и ќе го добиете вистинскиот одговор за тоа дали сте компатибилни со вашиот партнер…

Можете ли да зборувате со партнерот за се?

Дали сте доволно опуштени пред партнерот?

Се плашите да кажете дека сте ранливи?

Му ги кажувате вашите најдлабоки чувства?

Ве прави ли среќен?

5 обични прашања, но само доколку одговорите најискрено!!!

Коментари

Коментари

Related Articles