Феномен што се случува еднаш во 70 години: Вечерашната Полна Месечина ви носи пари

 Breaking News

Феномен што се случува еднаш во 70 години: Вечерашната Полна Месечина ви носи пари

Феномен што се случува еднаш во 70 години: Вечерашната Полна Месечина ви носи пари
June 20
22:05 2016

Месечината е небеско тело најблиску до Земјата и нејзиното влијание на лугето е доста големо. Таа најголемо влијание има кога е млада и полна, што е случај вечерва.

Иако поради својата сила на здравствен план ќе им направи нерамнотежа и ќе од донесе несоница на многумина, за финансиите оваа енергија е драгоцена. Поради тоа мораме да пазиме за што размислуваме тој ден затоа што би можело да се оствари.

Полната месечина може да ни донесе многу позитивни резултати ако користиме афирмации, молитви, медитација. Дури и процесот на исцелување е добар.

Секоја енергија во свемирот можеме да ја искористиме на конструктивен или деструктивен начин, зависи од нас.

Според старите верувања, треба да земете една банкнота, по можност црвена, да ја кренете раката и со нејзе да мавтате неколку секунди или минути, према месечината додека концентрирано размислувате како пари се умножуваат.

Таа банкнота треба да ја ставите во паричникот да преноќи, а следниот ден да ја потрошите.

Коментари

Коментари

Related Articles