Фото: Амди за Претседател, ова го има само во имотниот лист на Амди Бајрам

 Breaking News

Фото: Амди за Претседател, ова го има само во имотниот лист на Амди Бајрам

Фото: Амди за Претседател, ова го има само во имотниот лист на Амди Бајрам
February 04
18:00 2019

Амди Бајрам како што објави ќе се кандидира за претседател на државата, а во својот имотен лист доставен до Државната Комисија за спречување корупција, објавил дека нема имот.

Како што пишува Емагазин, Амди има два имотни листа, на едниот пријавил дека нема ништо, а на вториот дека има само Пежо 407, проценето на 1,8 милиони денари.

Коментари

Коментари

Related Articles