Фото: Филип Петровски се кандидира за претседател на Македонија

 Breaking News

Фото: Филип Петровски се кандидира за претседател на Македонија

Фото: Филип Петровски се кандидира за претседател на Македонија
January 31
20:32 2019

Филип Петровски попладнево поднесе канидатура во ВМРО-ДПМНЕ за претседателски кандидат на оваа партија.

Тој е поддржан од движењето „Македонија блокира“ и одлучи да поднесе апликација во партијата.

Коментари

Коментари

Related Articles