Фото: Манекенката Катарина Ивановска ја покажа својата сестра – копија една на друга

 Breaking News

Фото: Манекенката Катарина Ивановска ја покажа својата сестра – копија една на друга

Фото: Манекенката Катарина Ивановска ја покажа својата сестра – копија една на друга
February 01
22:57 2019

Македонската манекенка Катарина Ивановскана својот Инстаграм профил објави фотографии од својата сестра Кристина, со која уживаше во Кафеана.

Манекенката пред една година се оствари во улогата на мајка, кога го роди својот син Вања, но секако не ја изостави ниту кариерата.

Погледнете ги фотографиите од неа и нејзината сестра и проценете сами колку наликуваат една на друга:

Коментари

Коментари

Related Articles