Фото: Поради оваа докторка сите сакаат да се разболат и тоа со мерак, има над 400.000 обожаватели

 Breaking News

Фото: Поради оваа докторка сите сакаат да се разболат и тоа со мерак, има над 400.000 обожаватели

Фото: Поради оваа докторка сите сакаат да се разболат и тоа со мерак, има над 400.000 обожаватели
February 03
11:14 2019

Мајнди Ситинприти е докторка со повеќе од 420.000 обожаватели на Инстаграм. Поради фотографиите кои таму ги објавува сите сакат да се најезини пациенти, а во галеријата може да проверите и зошто:

Коментари

Коментари

Related Articles