ФОТО: Се жени поранешното момче на Лото-Марјана

 Breaking News

ФОТО: Се жени поранешното момче на Лото-Марјана

ФОТО: Се жени поранешното момче на Лото-Марјана
February 11
09:37 2019

Македонскиот музички менаџер Кристијан Стефановски – Кико се жени. Стефановски пред да влезе во менаџерските води со големите ѕвезди на јавноста и стана познат како момче на македонската лото девојка и ТВ водителка Марјана Станојковска, пренесе Вистина. Неколку години подоцна ја започнува љубовната романса со сегашната свршеница, Ана Стојковска, инаку сестра на попознатата Ива Стојковска, некогашна македонска ракометарка која ја побара за жена, пренесе Вистина.

Коментари

Коментари

Related Articles