ФОТО: Северна Македонија пристигна на Богородица

 Breaking News

ФОТО: Северна Македонија пристигна на Богородица

ФОТО: Северна Македонија пристигна на Богородица
February 10
23:00 2019

Како што беше најавено, промената на името прво ќе почне на граничните премини. Таблата на која е испишано Северна Македонија веќе е на граничниот премин Богородица, но се уште не е поставена, дознава 24 Инфо. Тоа најверојатно ќе биде направено утре. Официјална Атина очекува уште утре Скопје да почне со исполнување на обврските за промена на името, пред се имињата на институциите, како и користење на новото име- ерга омнес. Фото: 24Инфо.

Коментари

Коментари

Related Articles