Фото: Во серијата глумат брат и сестра, во реалноста заљубен пар, актерите од серијата на Сител се заедно

 Breaking News

Фото: Во серијата глумат брат и сестра, во реалноста заљубен пар, актерите од серијата на Сител се заедно

Фото: Во серијата глумат брат и сестра, во реалноста заљубен пар, актерите од серијата на Сител се заедно
January 31
22:16 2019

Има само 20 години и е убавица. Актерката од хит серијата на Сител, Далеку од дома, е прекрасна.

Нејзиното име е Мирај Данер.

Таа е во врска со актерот кој го глуми нејзиниот брат во истоимената серија.

Коментари

Коментари

Related Articles