Фрчковски нов професор и нов декан на факултетот за правно-политички науки на ФОН

 Breaking News

Фрчковски нов професор и нов декан на факултетот за правно-политички науки на ФОН

Фрчковски нов професор и нов декан на факултетот за правно-политички науки на ФОН
January 30
23:42 2019

Студентите на Универзитетот ФОН во новиот семестар со нов професор и нов декан на Правно – Политички науки – ПРОФ. Др. ЉУБОМИР Фрчковски, објави Сефер Цаноски на својот Фејсбук профил. Во прилог, фејсбук статус на Сефер Цаноски:

Коментари

Коментари

Related Articles