„Геопром“ вработува, почетна плата 850 евра, аплицирајте

 Breaking News

„Геопром“ вработува, почетна плата 850 евра, аплицирајте

„Геопром“ вработува, почетна плата 850 евра, аплицирајте
September 18
17:24 2017

Геопром има потреба од дипломиран фармацевт-технолог и дипломиран фармацевт-аналитичар на неопределено време. Почетна плата 50 000ден. Ве молиме вашето резиме да го испратите на [email protected]

ГЕОПРОМ е ексклузивен увозник и дистрибутер за Македонија и Црна Гора за производите од програмата KRUGER од Германија и ексклузивен увозник и дистрибутер за производите на BUBCHEN од Германија.

ГЕОПРОМ врши производство по највисоки стандарди на додатоци во прехрана,витамини и хербални лекови.Ние сме ISO 9001:2008 и HACCP сертифицирани. ISO 9001:2008 / HACCP / GMP стандардизирана компанија.

Коментари

Коментари

Related Articles