Героски: До вечер 22 часот баџанакот на Талат Џафери да си поднесе оставка од функцијата член на Антикорупциска комисија

 Breaking News

Героски: До вечер 22 часот баџанакот на Талат Џафери да си поднесе оставка од функцијата член на Антикорупциска комисија

Героски: До вечер 22 часот баџанакот на Талат Џафери да си поднесе оставка од функцијата член на Антикорупциска комисија
February 08
19:37 2019

Барам луѓето кои ги интервјуираа кандидатите за членови на оваа комисија веднаш да ѝ се извинат на јавноста за својот пропуст. Тие морале да утврдат дека Бајрами е баџанак на Џафери и да го дисквалификуваат од трката, пишува Героски. Непотизмот е цврста основа за таква претпоставка. Накусо, во случајов, Нури Бајрами не смее да биде поставен на ниту една важна државна функција, а јас би додал – најмалку да биде член на Антикорупциската комисија, пишува Героски. До вечер до 22 очекувам оставка од баџанаков. Во спротивно, оваа Антикорупциска комсиија не ја признавам за легитимна. Нулта толеранција за корупцијата! – пишува Героски на својот фејсбук профил.

Коментари

Коментари

Related Articles