ГЛУМЕШЕ ВО НАЈЕМОТИВНАТА СЦЕНА: И после 20 години, сеуште заработува од “Титаник” (ВИДЕО)

 Breaking News

ГЛУМЕШЕ ВО НАЈЕМОТИВНАТА СЦЕНА: И после 20 години, сеуште заработува од “Титаник” (ВИДЕО)

ГЛУМЕШЕ ВО НАЈЕМОТИВНАТА СЦЕНА: И после 20 години, сеуште заработува од “Титаник” (ВИДЕО)
January 28
23:54 2018

“Титаник” ги одведе Леонардо ди Каприо и Кејт Винслет во холивудското небо, но и на останатите актери не им оди лошо.

Актерот Рек Томпсон имал само 5 години кога ја толкувал улогата на дете од Ирска, кое заедно со својата сестра и мајка го загубија животот. За својата кратка изведба заработил 30.000 долари, но тој открива дека овој филм и денес, по 20 години, му носи по 300 долари годишно.

Coolguy.

Posted by Reece Thompson III on Montag, 24. Juli 2017

“Чудно е што не размислувам за тоа. Кога ќе се појави чекот едноставно помислувам:” Супер, имама уште екстра 300 долари”, вели тој.

Рек има 25 години и се занимава со дигитален менаџмент. Тврди дека никој во неговото семејство не се надевла дека Титаник ќе доживее толку голем успех.

Коментари

Коментари

Related Articles