Голи стјуардеси за промоција на евтини авионски карти

 Breaking News

Голи стјуардеси за промоција на евтини авионски карти

Голи стјуардеси за промоција на евтини авионски карти
August 21
13:33 2017

Казахстанската компанија Chocotravel предизвика големо внимание во јавноста со најновата реклама за промовирање евтини авионски билети.

Во неа голи стјуардеси, чии интимни делови се покриени, промовираат евтини авионски карти. За некои рекламата е вулгарна, а за други прикажувањето на голо тело не е страшна работа.

Коментари

Коментари

Related Articles