Ѓорчев: Легнав во 2, станав во 5 – посетив 12 општини, да победиме заедно

 Breaking News

Ѓорчев: Легнав во 2, станав во 5 – посетив 12 општини, да победиме заедно

Ѓорчев: Легнав во 2, станав во 5 – посетив 12 општини, да победиме заедно
February 10
14:48 2019

Владимир Ѓорчев, еден од кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ за претседател, се огласи рано наутро на Фејсбук и објави дека посетил 12 општини во еден ден.

Се вратив во Скопје 02:05 часот наутро.

Денес посетив 12 општини. Добра ноќ. Во 05:45 часот тргнувам за општина Ново Село (Струмичко) и ќе посетам 13 општини.

Да победиме заедно. За Македонија!

Коментари

Коментари

Related Articles