Гордо Македонци… Херојството никогаш не згаснува! (Видео)

 Breaking News

Гордо Македонци… Херојството никогаш не згаснува! (Видео)

Гордо Македонци… Херојството никогаш не згаснува! (Видео)
January 25
18:28 2018

Македонија го заврши настапот на Европското првенство во Хрватска.

Остануваат пред нас анализи за сработеното, реализираните очекувања или не…, но неспорен е фактот дека македонските ракометарите секогаш нудат мигови со адреналин за македонските љубители на спортот.

Заокружувајќи го впечатокот од сите случувања во Загреб и Варажден осамнува прекрасно видео посветено на македонските ракометари пред кои, без сомнение, и во иднина следат бројни силни предизвици на европската сцена… „Гордо Македонци… Херојството никогаш не згаснува!“

Коментари

Коментари

Related Articles