Груевски: Нема човек што може да ги препознае сите пријатели, зашто има одлични глумци

 Breaking News

Груевски: Нема човек што може да ги препознае сите пријатели, зашто има одлични глумци

Груевски: Нема човек што може да ги препознае сите пријатели, зашто има одлични глумци
February 10
17:42 2019

Груевски вечерва во интервју за Инфомакс раскажува за пријателите, тој вели: Несреќата е добра можност човек да ги запознае искрените пријатели, но можи да оди во правец и да ги запознае искрените кои мислел дека не се.

Мајка ми вели, тие што се чисти и што немаат од што да се плашат, тука се секој ден, а тие што нешто направиле и нешто се плашат ги немат. Се кријат да не ги видат со мене.

Длабоко малцинство се тие кои му завртиле грб на Груевски, ги става во таква група, сеуште поголема е групата на пријатели за Груевски.

Човек најмногу созрева кога е во мака, но и да ги види искрените и не искрените пријатели, вели Груевски.

Коментари

Коментари

Related Articles