Груевски: Парите ги извадов зошто во затвор не ти поминуваат картички, еден телефон е 300 евра

 Breaking News

Груевски: Парите ги извадов зошто во затвор не ти поминуваат картички, еден телефон е 300 евра

Груевски: Парите ги извадов зошто во затвор не ти поминуваат картички, еден телефон е 300 евра
February 10
18:43 2019

Груевски во интервјуто за Инфомакс раскажува зошто парите ги извадил пред бегството во Унгарија.

Парите ги извадов за да преживувам зошто во затвор не ти поминуваат картички, вели Груевски.

Груевски додава дека во затвор сите знаат дека телефон се купува за 300 евра и се плаќа во кеш, а не со картица.

На прашањето колку пари извадил, Груевски одговара: Tие што ги имав на сметка тоа што го заработив го извадив.

Коментари

Коментари

Related Articles