Ирските навивачи и француската полиција се зближија и пееа заедно (ВИДЕО)

 Breaking News

Ирските навивачи и француската полиција се зближија и пееа заедно (ВИДЕО)

Ирските навивачи и француската полиција се зближија и пееа заедно (ВИДЕО)
June 22
16:56 2016

Ако треба да се направи топ листа на најдобри видеа со ирските навивачи на Европското во Франција, дефитивно ова е број 1. До толку станаа хит, што во нивниот филм влезе и еден полицаец.

 

Коментари

Коментари

Related Articles