Каде престојува Груевски во Унгарија, дали е вработен, дали има средба со премиерот Орбан (Видео)

 Breaking News

Каде престојува Груевски во Унгарија, дали е вработен, дали има средба со премиерот Орбан (Видео)

Каде престојува Груевски во Унгарија, дали е вработен, дали има средба со премиерот Орбан (Видео)
February 02
21:04 2019

Наспроти шпекулациите дека во Унгарија престојувам во луксузен хотел во кој плаќам огромни суми за престој, можам да кажам дека само првите еден – два дена бев во хотел и тоа далеку од таков луксузен за каков се шпекулираше. Потоа ми беше помогнато од мои пријатели и на тој начин го решив ова прашање, односно престојувам кај нив, изјави поранешниот премиер на Македонија, Никола Груевски во своето прво интервју по бегството и политичкиот азил кој го доби во Унгарија за ТВ Стиел. Тој исто така на даденото прашање одговори дека откако е таму, немал средба со премиерот Виктор Орбан. Во моментов екс премиерот Груевски не е вработен, но не ја испушта можноста во иднина и да го стори тоа, целосното интервју погледнете го во продолжение:

Коментари

Коментари

Related Articles