Како актерите ги надсинхронизираат турските серии (видео)

 Breaking News

Како актерите ги надсинхронизираат турските серии (видео)

Како актерите ги надсинхронизираат турските серии (видео)
October 27
07:51 2017

Сите сме гледале барем една епизода од турските серии и многумина од нас се запрашале како изгледаат актерите додека го позајмуваат својот глас.

Актерот и комичар Бојан Велевски, кој е еден од оние кои редовно ги слушаме низ разни ликови во сериите, сликовито ја доловува комичната страна на надсинхронизацијата.

Коментари

Коментари

Related Articles