Како изгледаат ќерките на легендарните Шенка и Ѓорѓи Колозови (ФОТО)

 Breaking News

Како изгледаат ќерките на легендарните Шенка и Ѓорѓи Колозови (ФОТО)

Како изгледаат ќерките на легендарните Шенка и Ѓорѓи Колозови (ФОТО)
December 12
20:25 2017

Легендарниот актерски пар Шенка и Горѓи Колозови долго ќе ги паметиме по македонските народни приказни. Нивниот талент нема да биде наследен од ќерките Катерина и Кристина бидејќи тие се занимаат со сосема нешто друго.

Погледнете како изгледаат ќерките на Шенка и Ѓорги Колозови.

Катерина Колозова

Кристина Колозова

Коментари

Коментари

Related Articles