КАМЕРАТА СНИМИ ЗАСТРАШУВАЧКА ГЛЕТКА: Момчето се забавуваше во водата, но не можеше ни да замисли каков ужас го очекува (Видео)

 Breaking News

КАМЕРАТА СНИМИ ЗАСТРАШУВАЧКА ГЛЕТКА: Момчето се забавуваше во водата, но не можеше ни да замисли каков ужас го очекува (Видео)

КАМЕРАТА СНИМИ ЗАСТРАШУВАЧКА ГЛЕТКА: Момчето се забавуваше во водата, но не можеше ни да замисли каков ужас го очекува (Видео)
January 04
23:15 2018

Видео од дрон на Бахамите прикажува застрашувачки момнет, кога момче влегува во вода не знаејќи дека му се приближуваат цело јато ајкули.

Сето ова го снимил Артем Ткаченко, кој сакал да убавините на Бахамите да ги сними со дрон. Меѓутоа, забележал како ајкулите забрзано се приближуваат до момчето.

Кога сфатил што се случува, Ткаченко започнал да вика и момчето успеало да избега.

Коментари

Коментари

Related Articles