КЕНЕДИ ГО УБИЛА НЕГОВАТА ЖЕНА?! Ја крена раката кон неговото грло и момент подоцна тој беше МРТОВ, а еве и ДОКАЗ!

 Breaking News

КЕНЕДИ ГО УБИЛА НЕГОВАТА ЖЕНА?! Ја крена раката кон неговото грло и момент подоцна тој беше МРТОВ, а еве и ДОКАЗ!

КЕНЕДИ ГО УБИЛА НЕГОВАТА ЖЕНА?! Ја крена раката кон неговото грло и момент подоцна тој беше МРТОВ, а еве и ДОКАЗ!
November 25
16:56 2017

Постои сомнеж дека ЦИА ја ангажирала Џеки Кенеди да пука во грлото на Кенеди во тој сончев ден 1963-та година.

Убиството на овој американски претседател не престанува да ја фасцинира јавноста. По големиот број на теории за тоа кој се крие зад неговото убиство и кој е вистинскиот убиец, се појави една нова приказна. Некои размислуваат дека убиец на Џон била неговата сопруга Џеки. Новата теорија се појави во јавност по повод 54-годишнината од атентатот на Кенеди кој беше убиен на 22-ри ноември 1963-та година во Далас.

Некои од истражувачите се согласуваат дека Ли Харви Освалд, поранешен американски маринец, кој е обвинет за убиството, е невин или дека не бил единствен кој пукал во претседателот на тој ден.

Постои сомнеж дека убиството го извршила Џеки. Во официјалниот извештај е напишано дека Ли Харви Освалд кој е убиен 2 денови подоцна од страна на сопственикот на ноќниот клуб Џек Руби, испукал 3 куршуми во автомобилот во кој бил Кенеди.

Првиот куршум го погодил автомобилот, вториот го погодил претседателот и го убил додека третиот го повредил гувернерот Џон Конели кој исто така бил во автомобилот.

Др. Џејмс Фецер кој е автор на книгата „Убиство во Деали плажата“ смета дека Освалд не е убиецот.

„Според извештајот на комисијата, Освалд погодил 2 личности и испукал 3 куршуми за 6 секунди. Квалификувани експерти се обидоа да го проверат ова сценарио, но не успеаа. Тоа што извештајот го тврди е невозможно.“

Тој директно не ја обвинува жената на Кенеди, која некои сметаат дека тој ден го убила својот сопруг.

„Ренгенските снимки од аутопсијата се фалсификувани за да се сокрие масивната повреда која ја добил на задниот дел од главата. Аутопсијата е фалсификувана.“

Повеќе од 40 сведоци изјавија дека Кенеди имал голема повреда на главата, но тоа фотографиите на аутопсијата не го покажуваат, туку само една мала повреда во задниот дел од неговиот врат.

Секој кој го интересира оваа приказна, треба да го погледне познатиот филм на Абрахам Запрудер.

Кројачот од Далас, Абрахам изјави дека тој ден бил на место на случувањето. Тој снимил се што се случува, а потоа неговиот филм е одземен и не бил достапен за јавноста до 1975-та година.

Во еден момент на снимката може да се види како Кенеди тешко дише и дека изгледа како да има проблем. Неговата сопруга тогаш се врти кој своето седиште и се наведнува кон својот сопруг.

Теоретичарите на заговор тврдат дека изгледа како таа ја крева раката кон неговото грло и дека се гледа блесок, како да е од пиштол, а потоа главата на Кенеди се навалува наназад.

Како причина зошто Џеки би сакала да го убие својот маж се наведува неговата наводна љубовна врска со Мерлин Монро. ЦИА исто така имала свои причини за да го отстрани претседателот, затоа што тој не ги криеше своите намери да ја намали моќта на тајните служби.

Коментари

Коментари

Related Articles