Кога Груевски ќе се опушти во дискотека во Струмица (фото)

 Breaking News

Кога Груевски ќе се опушти во дискотека во Струмица (фото)

Кога Груевски ќе се опушти во дискотека во Струмица (фото)
October 09
11:54 2017

По завршувањето на митингот на плоштадот во Струмица, започна журката на УМС. 

Младите веднаш по завршувањето на митингот го наполнија познатиот струмички клуб. 

На местото на забавата дојде и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски.

Младите со аплауз и скандирање го поздравија лидерот Никола Груевски и Претседателот на УМС Владимир Нелоски.

Со младите на забава по митингот беа и кандидатот Марјан Бајтактаров и советниците од листата.

Груевски оваа кампања е се почесто со младите, после скоро секој митинг се дружи со УМС во локално кафуле или дискотека.

Коментари

Коментари

Related Articles