КОЈ ГО ПИШУВАШЕ ОВА ? Водителскиот пар зачудено ја читаше најавата за познатиот актер, а потоа…

 Breaking News

КОЈ ГО ПИШУВАШЕ ОВА ? Водителскиот пар зачудено ја читаше најавата за познатиот актер, а потоа…

КОЈ ГО ПИШУВАШЕ ОВА ? Водителскиот пар зачудено ја читаше најавата за познатиот актер, а потоа…
December 09
17:50 2017

Маја Николиќ и Дејан Пантелиќ важат за најдобриот водителски пар на Балканот. Тие се вистински професионалци, меѓутоа, дури и нив им беше чудно кога го најавуваа познатиот актер.

Најавата, најблаго речено, беше во суперлатив.

Погледнете за што станува збор:

Коментари

Коментари

Related Articles