Македонски полицаец го сопре сообраќајот и ги собра сите пофалби, сите „му симнуваат капа“ (фото)

 Breaking News

Македонски полицаец го сопре сообраќајот и ги собра сите пофалби, сите „му симнуваат капа“ (фото)

Македонски полицаец го сопре сообраќајот и ги собра сите пофалби, сите „му симнуваат капа“ (фото)
February 16
23:41 2018

Овој македонски полицаец ги собра сите пофалби. На фотографијата на Ѕидот на сообраќајниот срам се појави фотографија од полицаец кој запре возила за баба и дедо кои се стари и изнемоштени и со штаки, да преминат улица.

Покрај пофалбите за полицаецот, за фотографијата има и критики за сообраќајната некултура и нехуманоста кај возачите.

Коментари

Коментари

Related Articles