Макрадули во одбрана на министерот Манчевски: Како паталец со примери… мора да повториме една лекција

 Breaking News

Макрадули во одбрана на министерот Манчевски: Како паталец со примери… мора да повториме една лекција

Макрадули во одбрана на министерот Манчевски: Како паталец со примери… мора да повториме една лекција
February 12
17:12 2019

За изјавата на министерот Манчевски, спремен сум да дебатирам со сите оние кои го негираат неговиот став. Се разбира ако имаат време. Како паталец со примери дека ниту искуство, ниту знаење нити просек, а не пак SCi трудови помагаат. Секако не сум бил единствен, некои поминале многу полошо и подолго, ама мора да повториме една лекција: солидарноста е одлика на социјалдемократите. Не за вработување, за Поддршка зборувам. Тоа преведено во претстојните избори значи: единствен кандидат за едноставна победа.

Коментари

Коментари

Related Articles